Voor direct contact:

info@mascha-aleman.nl of  +316 22 63 22 90

Plezier & Dans

Vanaf 2023 geef ik groepsdans in de Balletzaal van Sporthal De Pompenmaker in Heeze. Ik ga deze lessen geven, omdat ik in mijn individuele werk meemaak dat mensen in een isolement kunnen leven door gebrek aan financiële middelen, of door lichamelijk of psychisch ongemak. Ik kan in de individuele begeleiding blijven richten op hoe mensen de verbinding met anderen weer kunnen maken, maar mooier is om ook hen praktisch te kunnen laten ervaren hoe dat is.

Dans is een vorm van bewegen dat verbinding met jezelf en anderen maakt en daarmee vreugde bevordert. In mijn lessen leer ik je niets aan, maar ga ervan uit dat een lichaam vanzelf in beweging komt als het muziek hoort. Het gaat er niet om hoe 'goed' je kunt bewegen, maar dàt je beweegt. Je hoeft dus ook geen danservaring te hebben. Ik stimuleer het bewegen op jouw eigen manier, binnen jouw eigen mogelijkheden. Ik zal in de lessen je wel suggesties geven om iets uit te proberen, maar je mag daar altijd zelf invulling aan geven. 
Ben je slecht ter been, dan is het mogelijk om zittend op een stoel mee te bewegen. 

Moet je leven van een kleine beurs en is het moeilijk voor je om rond te komen, maar wil je toch meedansen? Ik heb een (tijdelijk) budget gekregen uit Het Preventieakkoord van de gemeente Heeze-Leende, waar ik als partner bij aangesloten ben. Geef dus bij je aanmelding aan of je hiervoor in aanmerking wilt komen, dan kijk ik wat er mogelijk is. 

Tot dans!

Flyer groepsdans Heeze 2023.png

Mascha Aleman

Kerkstraat 2, 5711 GV Someren

06-22632290
info@mascha-aleman.nl

Aangesloten bij: NVPA, RBCZ en SCAG.

Logo-Het-Levensatelier_nieuw.jpeg